Użytkownik
POMOCY!!!!
Wie ktos moze jak wydepilowac skutecznie i raz na zawsze agrest na klacie?
To ja proponuję depilację płonącą pochodnią
Gość
Ja tam takiego problemu nie mam, u mnie bardziej przypomina to chaszcze czarnej porzeczki, a te z kolei usuwam standardowo- przykładam akwariowe glonojady na kilkanascie minut. Dziala jak skrzyżowanie kosiarki z odkurzaczem
Użytkownik
moze jest stary, ale jary!!! zostaw komara w spokoju bo Cie ugryzie , a agrest wycinam bo pozniej slabo widze
mam rozumiec ze twoj avatar to ty na motorze bez agrestu jesli tak to
Ostatnio edytowany przez Liver (2007-09-24 14:03:27)
Użytkownik
Tak to ja,tylko gogle kumpla, a sztuczna szczeke pozyczylem od tesciowej
Użytkownik
Mozesz wyciac laserowo dostajesz gwarancje, ze przez 10 lat nie odrosna.
Użytkownik
Po co likwidować agrest, przecież to wieczne źródło dochodu, kosisz raz w tygodniu i pędzisz na pobliski bazar, naprawdę mozna się mile zaskoczyć, jest taka zróżnicowana gama klienterii, od łysych łaknących loczków po napalonych ogrodników (ogrodniczki) szukających nietypowych sadzonek, uważaj na tych z łopatami w garści, lubią sadzić na żywca.
witam mam pytanko. Posiadam 3 osady i właśnie w drugiej ze swoich osad zbudowałem sobie dwór bohaterów. I o to pytanie czy jest możliwość posiadania 2 bohaterów w jednym dworze, czy można mieć innego bohatera w drugiej osadzie bo powybudowaniu dworu w 2 osadzie pokazał mi sie bohater z 1 osady
Zbanowany
w grze mozesz miec tylko 1 bohatera
jednego aktywnego (żywego) i 2 stworzonych ale gotowych do wskrzeszenia kiedy aktualny zginie, możesz bohatera wysyłać miedzy osadami i z każdej możesz nim atakować w przeciwieństwie do innych jednostek.